Hvordan sender jeg påminnelser?

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du sender ut påminnelse til de som enda ikke har levert politiattesten.

Steg for steg:

1. Logg inn på Manymore.com
    1. Gå til ditt “team space” (området for din organisasjon)
    2. Trykk på sjekker
  2. I dashboardet ser du oversikt over alle “aktive prosesser”
    1. Her kan du både filtrere og søke for å finne frem til riktig person du ønsker å sende en påminnelse til
  3. Trykk på “handlinger”
    1. Under handlinger vil du få tre valg:
      1. Logg (Her kan du se hele historikken på vedkommende)
      2. Kanseller sjekk (Hvis du ikke lenger har behov for å hente inn sjekken)
      3. Send påminnelse (Her kan du sende en påminnelse til vedkommene)
    2. Trykk send “påminnelse”. Vi har lagt til et sikkerhetsteg, for at du skal slippe å trykke feil :)
  4. Gratulerer nå har du sendt ut påminnelse

Steg for steg med bilder

Logg inn på Manymore

Gå videre inn på ditt “Team Space” og trykk på sjekker.

Da ser du hele oversikten over alle som er i prosess.

Du kan enkelt filtrere og søke på de navnene du ønsker å få opp i oversikten.

Når du har identifisert vedkommende du ønsker å sende en påminnelse til kan du trykke på knappen som heter “handlinger” til høyre på personen.

Her vil du få tre muligheter:

1. Logg
    1. Loggen vil vise historien på alle statusene som vedkommende har vært gjennom. Du vil ha full oversikk over historikken.

2. Kanseller sjekk
    1. Du har også mulighet til å kansellere sjekken hvis du ikke lenger har behov for å hente inn politiattesten
  3. Send påminnelse
    1. Hvis du har behov for å minne vedkommende på å fullføre prosessen kan du enkelt gjøre det i systemet. Si hadebra til notatblokker og udokumenterte telefonsamtaler.

Så enkelt er det å sende påminnelser og allikevel ha full oversikt i systemet.

Er det ikke bare helt fantastisk!