Hvilke forsikringer får jeg med Manymore firma?

Manymore.com tilbyr vanligvis ikke forsikring til frilansere.

Som frilanser er du selv ansvarlig for å sørge for dine egne forsikringer. Du får ikke automatisk noen forsikringer når du bruker din egen ENK, men kan selv velge å inngå frivillig tilleggsforsikring

Vi anbefaler alle frilansere å sette seg inn i sine sosiale rettigheter på nettsidene til Altinn: https://www.altinn.no/starte-og-drive/starte/for-oppstart/frilanser/#sosiale-rettigheter

Det eneste unntaket når det gjelder forsikring gjennom Manymore.com, er dersom du jobber for en av våre partnerbedrifter som har inngått spesiell ordning om forsikring.

For øyeblikket gjelder det disse partnerbedriftene:

• Norge:
    • Staffers AS
  • Sverige:
    • Staffers AB