Hva vil det si å være lønnsmottaker på Manymore?

Hva vil det si å være lønnsmottaker på Manymore.com?

Tradisjonelt har det vært to primære typer arbeidsforhold. Enten er du ansatt i et selskap, eller så har du ditt eget firma og fakturerer kundene dine.

Med alternativet Manymore Lønn får du det beste fra begge verdener. Du opprettholder friheten ved å ikke være ansatt direkte i et selskap, i tillegg til at Manymore.com tar seg av alt det administrative arbeidet. Med dette alternativet er alt du trenger å bekymre deg for å gjennomføre jobben og rapportere det i etterkant. Hvis du jobber for en av våre partnere, trenger du ikke engang å fortelle oss om det! Vi integrerer med systemene deres og vil få all informasjonen vi trenger direkte fra dem. Du kan lese mer om hvem de er og hvordan det fungerer her.

Hvordan fungerer det egentlig?

Når du har utført arbeidet, logger du deg på Manymore-kontoen og begynner å opprette en faktura.

Hvis du ikke har en konto, kan du enkelt lage en Manymore-konto helt gratis.

Når du har opprettet en faktura, blir den sendt til Manymore.com sitt økonomiteam for godkjenning. Dette er bare for å sikre at fakturaen er riktig. Når den er godkjent, sender vi den til kunden din.

Så nå har du opprettet fakturaen og den er sendt til kunden.
Når vi har samlet inn pengene for måneden, trekker vi skatter og avgifter før utbetalingen.

Tingene vi trekker fra er:
  • Din skatt - Basert på din skattesats på skatteetatens.no
  • Arbeidsgiveravgift - 14,1% for ordinære næringer med base i Oslo.
  • Manymore.com administrasjonsgebyr (4,9%)

Når vi har gjort dette og rapportert alt til skattemyndighetene, betaler vi deg og overfører skattene til staten. Lønnsslippen din vil være synlig på kontoen din sammen med tidligere lønnsslipper.