Hvordan lager jeg en konto på Manymore? (Lønn)

I denne artikkelen viser vi detaljert hvordan man lager en konto på Manymore.com, steg for steg.

Gå til my.manymore.com for å opprette en konto. Trykk på Prøv gratis, så kommer du til registreringssiden. Fyll inn e-postadresse og ønsket passord, og gå videre.

Deretter blir du bedt om å oppgi hva du jobber som (f.eks. sjåfør, konsulent, etc.). Du kan velge flere om du vil. Trykk deretter på Neste.

Du vil få en e-post som ber deg bekrefte din registrering, til e-postadressen du skrev inn.

Trykk på Bekreft, så blir du sendt til my.manymore.com, og kan velge om du ønsker å opprette din første faktura eller e-signatur.

Hvis du trykker på Send en faktura, vil du bli bedt om å verifisere din konto gjennom BankID. Dersom du ikke har BankID, kan du også velge en annen, manuell måte å verifisere din identitet på. (MERK: Manuell verifisering utenom BankID, tar gjerne lenger tid, da det ikke går automatisk)

Når du har verifisert din identitet, kan du registrere en utbetalingsprofil, under menyen > Utbetalingsprofiler. Trykk på Legg til ny, og følg stegene. Du kan lage utbetalingsprofiler for både Lønn og Firma.

Nå kan du både sende fakturaer og sende dokumenter til signering.

Takk for at du velger Manymore.com. Hvis du har andre spørsmål utover dette, må du ikke nøle med å ta kontakt.